Home Audio Expression

 

Audio Expression is inmiddels al jaren gevestigd in de nederlandse en Belgische Car audio wereld als de leverancier die staat voor

kwalitatief hoogwaardige producten met een zeer hoge betrouwbaarheid en prestatiegehalte.

Van een upgrade van uw standaard audio installatie tot aan een complete wedstrijd auto, Audio Expression levert u de juiste middelen en ontwerpen.


Als de importeur van Fi Car Audio en Ascendant Audio biedt Audio Expression u de zeer goede prijs/kwaliteit 100% by hand-built subwoofers op de markt. Beide merken zijn zeer sterk vertegenwoordigd in de top van de Nederlandse, Belgische en Europese wedstrijd scene.


Fi Car Audio verkopen wij voor de car audio toepassing alleen rechtstreeks aan de consument. Voor de HT toepassing verwijzen wij u door naar 1 van onze gespecialiseerde dealers.

Ook voor de Ascendant Audio producten kunt u bij ons rechtstreeks of bij onze dealers terrecht.

Naast importeur van deze 100% USA hand-made merken, zijn wij dealer van ESX en HifonicsDeze merken bieden u zeer betaalbare en kwalitatieve versterkers, luidsprekers en subwoofers.

 

Knukonceptz, Banner Batterien en AudioDesign accesoires maken ons programma geheel compleet.

Van hoogwaardige bekabeling, accu's, demping tot aan aansluitogen, verdeelblokken en lijmsprays. Voor allerlei accesoires kunt u bij ons terrecht.

 

 

Deel jouw mening!

Voorkeur subwoofer maat?